Proizvodnja
Tvrtka Dobra berba d.o.o. već nekoliko godina uspješno posluje na hrvatskom tržištu. Prerada grožđa odvija se na lokaciji u Sv.Jani, nedaleko Jastrebarskog, gdje se vinificiraju najpoznatije hrvatske i svjetske sorte grožđa: graševina, rajnski reasling, traminac, sivi pinot, chardonnay, cabernet- sauvignon, merlot, frankovka... Stari zadrugarski podrum, izgrađen 1935. spašen je od propadanja, a ulaganjem u postojeću infrastrukturu i kroz nove projekte iskoristili smo pune proizvodne kapacitete podruma. Uz diplomu Agronomskog fakulteta, te višegodišnje iskustvo u proizvodnji grožđa i vina, enologiji i kušanju vina, Saša sve svoje znanje i vještine usmjerava kako bi svako vino proizašlo iz svetojanskog podruma sljubljivalo sve najbolje u svakoj kapljici.
Na istoj lokaciji odvija se i proizvodnja našeg najpoznatijeg proizvoda: Zimskog kuhanog vina, te uslužno punjenje za mnoge naše partnere koji su prepoznali našu efikasnost, kvalitetu i trud.